Genom utbildning, omvårdnad och hälsovård arbetar vi både förebyggande och direkt för att hjälpa barn. Tillsammans kan vi göra skillnad!
 
 

Ge pengar

Du kan ge pengar till Stiftelsen Gatubarns projekt i Tunisien och Brasilien via kortbetalning, faktura, Swish och sms. Klicka på Donera nu för att se alla betalningsalternativ och donera pengar.

 
 
 
 

Bli månadsgivare

Bli månadsgivare och bidra till att fler barn får en framtid att tro på! Det finns många fördelar med detta. Du hjälper oss att stödja barnen långsiktigt och underlättar vår planering och administration av arbetet. Behoven är stora.

Klicka nedan för att anmäla dig som månadsgivare. I formuläret kan du ange ett förutbestämt belopp eller skriva in ett eget. Du kan välja start- och slutdatum för överföringarna.  Du får ett bekräftelsemail och ett inlogg där du kan ändra belopp eller avsluta överföringarna när du vill.

 
 
blue.jpg
 
 

Gåvobevis

Gåvobeviset är en tacksam och populär present att ge som julklapp eller som födelsedagspresent, i form av ett presentkort där pengarna tilldelas gatubarnen. Samtidigt som du ger en vän en fin present så hjälper du även utsatta barn i världen!

Klicka nedan och välj "gåvobevis" och fyll i antal sådana du önskar i formuläret. Betala med kort.

 
 
 
 

Minnesblad

Hedra minnet av en kär person som avlidit. Med ett vackert minnesblad visar du dina kondoleanser samtidigt som du bidrar till en ljusare framtid för gatubarnen.

 
 
blue.jpg