VÅRT UPPDRAG:

Rädda barn från gatan

Sedan 1993 har vi kämpat för barn runt om i världen. Vi ser till att barn som lever i extrem fattigdom får mat, medicin och hälsovård, men också utbildning och skydd mot våld och övergrepp. Vi arbetar både förebyggande med barn som riskerar att hamna på gatan och med barn som levt på gatan på flykt från destruktiva hem.

 
 
 

Ge stöd

bild1.jpg
 
bild3.jpg

Vad vi gör

Vi arbetar för att rädda barn från gatan. Långsiktigt arbetar vi med att förhindra att fattigdomen går i arv och att barn tvingas leva och försörja sig på egen hand. Vi jobbar för alla barns rättigheter och vårt arbete sker i nära samarbete med barnen, deras familjer och personal på plats.

Läs mer

bild2.jpg

Stöd oss

Behovet av hjälp är stort. Gör en insats för barnen redan idag! När du är med och stödjer vår verksamhet så är du också med och förändrar livet för gatubarnen. Som givare hos oss bidrar du med främst mat, kläder och utbildning till barn som lever i extrem fattigdom.Skänk en gåva, bli månadsgivare eller skicka ett minneskort.

Läs mer

yellow.jpg
 

Vi påverkar

Tillsammans gör vi skillnad, inte bara för dagen utan för framtiden för barnen, för deras familjer och för samhället.

 

130+

miljoner kronor insamlade

Sedan 1993 har vi genom bidrag samlat in mer än 130 miljoner kronor

 

1000+

barn hjälpta ur fattigdom

Sedan 1993 har vi varit verksamma i stora delar av världen och bidragen vi lyckats samla in under dessa år har gjort att vi kunnat hjälpa många barn att bryta generationer av fattigdom.

 
 

500+

barn har vidareutbildats

Vi har satt grunden till att många barn kunnat fullfölja sina studier upp på universitetsnivå.