Genom utbildning, omvårdnad och hälsovård arbetar vi både förebyggande och direkt för att hjälpa barn. Tillsammans kan vi göra skillnad!
 

Visa ert engagemang för världen

Att ta ett socialt ansvar som företag blir allt vanligare. Välgörenhet har visat sig vara en av de starkaste marknadsföringsstrategierna. Genom att visa ert engagemang för världen stärker ni ert varumärke, samtidigt som ni bidrar till en bättre värld. Ni gör en insats för utsatta barn och länderna de bor i men som företag gör ni också en investering i den egna verksamheten.

 
 

Bli samarbetspartner

Har ditt företag planer på att inkludera CSR i företaget eller utveckla er hållbarhets-profilering? Det kan vi hjälpa er med. Det viktigaste för oss är att ni hittar en väg som passar er utifrån hur ni som företag vill ta ett socialt ansvar. Tillsammans skapar vi en bättre framtid.

 

Företagspartner

Företagsparter innefattar ett långvarigt samarbete där ni som företag är med och stödjer en eller flera verksamheter.

Företagsvän

Som företagsvän supportar ni vår verksamhet och arbetet vi utför för barnen tex. genom olika sorters sponsring eller marknadsföring.

Starta en insamling

Engagera dina kollegor, ditt kompisgäng, din klass eller kanske ditt fotbolls lag. Starta en insamling och se hur mycket ni kan få in till förmån för gatubarn.

 
blue.jpg
 
 

Kontakta oss för samarbete

Fyll i formuläret nedan

Namn *
Namn