Gatubarntunisien8

ditt stöd gör stor skillnad!

De barn som ingår i vår verksamhet får möjlighet till ett bättre liv och det är tack vare ditt fadderbidrag som vi kan se till att barnen i våra projekt får tillgång till skolgång, hälsovård och mat.

Vad går mitt fadderbidrag till?

- Genom att vara personlig fadder stödjer du ett speciellt barn ekonomiskt. En del av bidraget går till barnets deltagande i verksamheten och/eller skolmaterial, måltider, hälsovård och olika aktiviteter. Resten av bidraget går till barnets personliga behov. Det kan handla om kläder, hygienartiklar, livsmedel och mediciner. Dessutom erbjuds både barn och föräldrar en kontinuerlig samtalskontakt med verksamhetens psykolog. Vid behov får barnens vårdnadshavare även hjälp med viktiga frågor som hygien, näringslära, familjeplanering samt juridiska ärenden.

Hur gör jag om jag vill ge en gåva till mitt fadderbarn?

Det är bättre att inte skicka paket, det kan vara krångligt att distribuera , men att skänka pengar som personalen använder till att köpa något till barnen är det bästa, vi brukar göra så att alla barnen får ett par fina gummiskor i gåva från sin fadder en gång per år vid födelsedagen. Men naturligtvis så får de som inte har fadder också likadant, vi gör inte skillnad på barnen.

- Om du vill kan du sända ett paket från Sverige. Det är ofta ganska kostsamt och det finns inga garantier att paketet kommer fram.

 

Du kan låta vår personal i projekten köpa gåvan till ditt fadderbarn. Då sätter du in den summa du önskar på vårt fadderkonto, 90 04 12-8. Genom att göra på detta sätt får du mer för pengarna och du är säker på att gåvan kommer fram till barnet. Hela den summa du sätter in används till barnets gåva. Det är viktigt att du på betalningen anger ditt fadder ID samt barnets ID-nummer, ange även att det är en gåva till barnet och om du har önskemål om vad som ska inhandlas.

Hur länge förbinder jag mig att vara fadder?

- Ingen kan förutse vad som händer i framtiden. Därför kan du när som helst meddela oss att du inte längre har möjlighet att fortsätta vara fadder.

Händer det att barn slutar i verksamheten?

- Det händer ibland att barn flyttar, så att det inte längre är möjligt för dem att stanna kvar i verksamheten. Skulle det hända ditt fadderbarn, skickar vi ett brev till dig, där vi förklarar orsaken. Eftersom det finns många barn som saknar faddrar tillsätter vi ett nytt fadderbarn till dig, om du inte kontaktar oss inom angiven tid.

Hur gör jag om jag vill betala mitt fadderbidrag via autogiro?

- Genom att betala ditt fadderbidrag med autogiro hjälper du oss att hålla nere våra administrativa kostnader eftersom vi inte behöver sända ut inbetalningskort till dig varje år. Om du önskar anmäla dig till autogiro kontakta oss så sänder vi dig en anmälningsblankett.

Hur gör jag om jag vill betala mitt fadderbidrag via Internet?

- Om du betalar ditt bidrag via Internet är det viktigt att du anger ditt fadder ID nummer samt barnets ID nummer i rutan för meddelande.

Har du ny adress?

- Kom ihåg att alltid meddela oss om du ändrar adress så vi har din aktuella adress!

Om du önskar översätter vi ditt brev på vårt kontor i Göteborg och sänder det sedan vidare direkt till ditt fadderbarn. Sänd därför ditt brev till följande adress:

Insamlingsstiftelsen Gatubarn

Stigbergsliden 5

414 63 Göteborg

Kom ihåg att alltid ange Fadder ID-nummer samt Barn ID-nummer när du sänder brev.

Adress till verksamheten i Tunisien:
 

AME KELIBIA
Association de la Mére et de l´Enfant Kelibia, 39 Rue de Rome 8090 Kelibia
Tunisien

Tel.+216 72277971
Fax + 216 72276976
Email. cpmekelibia@gmail.com